четвртак, 6. јануар 2011.

PRAZNIČNE RAZGLEDNICE

Opštinske vlasti, Savet MZ i DJKP "Usluga" ovom razglednicom čestitaju Novu Godinu i Božić, žele puno zdravlja, uspešnu proizvodnju zdrave hrane na okolnim njivama, farmama tovnih pilića, industrijama mesa i mesnih prerađevina, plodnu turističku žetvu i produženje prosečnog životnog veka (u odnosu na period između Maričke i Kosovske bitke) -  građanima Banatskog Karlovca, posebno povlašćenim građanima ulice 7. jula, Prve Nove i Bloka 20. 
Da se ostali ne bi osetili zapostavljenim, podsećaju ih da svi piju vodu iz istog bunara, koji se puni podzemnim kanalima iz ovog jezera ispod deponije.


Razglednica koju su poslali nije bajata, naprotiv, na njoj su vidljivi najaktuelniji rezultati onih DVA MILIONA dinara koje je vlastima pre devetnaest meseci, za dislokaciju i revitalizaciju divlje deponije, uručilo Ministarstvo za DUP, ili LUP, ne znam tačno (za Državnu Upravu, ili Lokalnu Upravu, ne znam tačno).



(Ako neko vidi slabo (kao ja) neka klikne na sliku, pa će je dobiti preko celog monitora)

Evo još jedne današnje slike iz malo pomerenog ugla, mada je Karlovac lep iz svakog ugla. Kao što vidite, Elena je na radnom mestu i praznikom, uostalom, kako ne bi i bila, pošteno je plaćena, solidnih 30.000 RSD (godišnje).


Kako bi omogućila nekom siromašku da zaradi štogod, "Usluga" je platila postavljenje ograde oko deponije.
Time je, istovremeno, višestruko podignut kvalitet usluge, jer sad vozila DJKP mogu da biraju sa koje strane ograde će da bacaju smeće. Da nema zabušavanja i da tu mogućnost svakodnevno i obilato koriste, vidi se na priloženoj fotografiji.


Kako se ulica na slici puno koristi, "Usluga" je odlučila da asfalt pokrije i sačuva od habanja makar do proleća, mada zli jezici kažu da će ga ovako štititi sve do izbora.


Za MOJ KARLSDORF, u pretpraznično veče, sa lica mesta,
Strahinja



3 коментара:

  1. A hvalili su se da će do kraja 2010. godine deponija biti izmeštena. Da nije tužno bilo bi smešno!

    ОдговориИзбриши
  2. Izmeštena je, preko ograde, na asfalt, u Terzićev voćnjak, na farmu tovnih pilića, u naša dvorišta, na ulice...
    U njihove biografije...
    Malo li je?!

    ОдговориИзбриши
  3. Ala se sire! Neka ih- sagradice ONI- na tom mestu vile. Imace sta da pricaju potomcima.
    Treba pokrenut[raju] ko njih ....?!

    ОдговориИзбриши