четвртак, 28. април 2011.

JUNACI IZ PODRUMA

Na zvaničnom sajtu MZ Banatski Karlovac, gomila likova koja nema svoj život već živi tuđe kroz izmišljena imena, koja nema šta da kaže, pa i to što nema ne sme da kaže ako se ne sakrije iza pseudonima, - u nedostatku ideja i snage da svoje frustracije projektuje na mene iskoristila je poslednji argument - administratora sajta i tim argumentom pobedila moje argumente.
Sada na sajtu opljačkane građane, čijoj su pljački svesrdno pomogli, jednoglasno upućuju na berbu travki kako bi preživeli.
Kako nema sabotaža poput nekada mojih, stižu samo "telegrami podrške", vidim da su uspeli.

Tim više me iznenadilo što su me neki borci za opštu stvar na fejsbuku, koji ne smeju da se predstave i pored ubedljive pobede na sajtu MZ i izborima, prepoznali kao opoziciju njihovoj pravednoj borbi protiv nekih dilera trave, cveća itd.

U stvari, da ne grešim dušu, predstavili su se kao Albert Ajnštajn. Bio sam na njihovom zidu na fb, izuzetno je sadržajan,  desetak puta pise CICOVIC, a onda i nekoliko puta i IVANA, STRAHINJA, jednom čak i CMOK.

Oni tako diluju poslednjr mrvice homo sapiensa u sebi.

Ne verujem da ima potražnje!

Like je uzeo nik Albert Ajnšatajn, valjda da bi svojim pametnim opservacijama dao naučno pokriće!?

Polemiše sa nekim ko se zove A gde ću ja, pokušavajući da mu pogodi kršteno ime, a moje mu je jedno od opcija.

Alberte!
Za razliku od Einsteinove, tvoju sam teoriju elaborirao. Ne istupam protiv nje, protiv nje su, ionako, i razum i vreme i Einsteinova teorija... I Frojdova...  Ne verujem da je tim veličinama potreban moj doprinos.
To što sa svojim društvom imaš radio Milevu ne čini te bližim Ajnštajnu.

Ime se može izmisliti, slagati, promeniti, odreći ga se... Ti to radiš čitavog života, je l' da?

Moje mišljenje možeš da čuješ direktno, pod mojim imenom, pitaj slobodno, možeš i pod pseudonimom, ako ne smeš da se predstaviš.

Hoću da ti pomognem.

Нема коментара:

Постави коментар